Skip to content

De beste SEO tools voor uw WordPress websites. 

Hieronder hebben wij de beste SEO tools voor u geselecteerd. Klik op de knop om de verschillende pagina’s te bezoeken, indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. 

Website Link

Domein Rating / Domein Autoriteit Checker

Xesus E-book

E-book: In 3 stappen op nr. 1

In dit E-book wordt uitgelegd wat u moet doen om op nr. 1 in Google te komen. In plaats van veel details en onnodige uitleg wordt in dit E-book aangeduid hoe u het zelf binnen 3 simpele stappen kunt doen. 
Dit E-book is geheel gratis en is een essentieel SEO tool als u gaat beginnen met ranken. Download het E-book hieronder en rank uw website vandaag nog!

WordPress Plugin

SEO Yoast

Wat is het?
SEO Yoast is een gratis WordPress plugin dat de on-page SEO van uw website optimaliseert. Het herinnert de tekstschrijver eraan dat de zoekterm in de titels moet zitten (H1, H2, H3,… H6). Daarbij laat het de meta-beschrijvingen aanpassen en de snippets bewerken. Dit is een uitstekende tool voor beginnende ondernemers op het gebied van SEO.

Wilt u het downloaden? Klik op de knop hieronder.

WordPress Plugin

SEO friendly images

De laadtijd van uw website is cruciaal om bovenaan in Google te komen. De langer uw website erover doet om te laden de lager uw website zal ranken. Afbeeldingen zijn een grote factor voor de laadtijden van een pagina, de groter de afbeelding de langer de laadtijd. Daarom is een plugin dat de afbeeldingen optimaliseert essentieel als u wilt ranken. Download daarom de SEO friendly images wordpress plugin, met deze SEO tool kunt u hoger ranken.

WordPress plugin

W3 Total Cache

Andere factoren die de laadtijden beïnvloeden zijn de “files” die op uw website aanwezig zijn maar niet gebruikt worden. Wanneer u een plugin installeert en daarna weer delete, dan zijn er bepaalde files nog op de website aanwezig die u niet gebruikt maar wel uw website vertraagt. Deze files kunnen gedelete worden met W3 Total Cache. Download deze SEO tool voor uw website.

Website Link

trends.google.com

Het is belangrijk om de populariteit van uw onderneming te controleren. Dit kunt u doen via Google Trends. Google Trends is een goede indicatie SEO tool, maar is niet heel accuraat als u echt de zoekvolume per zoekwoord wilt inzien. Maar als u een inschatting wilt krijgen en nieuwe ideeën van zoekwoorden wilt hebben dan is het een goede SEO tool.

Klik op deze link om de SEO tool te gebruiken.

Website Link

Google Keyword Planner

De Google Keyword Planner is een SEA tool van Google Adwords. Om gebruik te maken van deze tool moet u een Google Adwords account hebben.

Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u de website van uw concurrent in de keyword planner plaatsen om exact te zien voor welke zoektermen hun website ranken.

Wilt u deze SEO tool gebruiken? Maak dan een account aan via Google Adwords, klik hier.