Skip to content

Wat is Xesus?

XESUS is een modern SEO bedrijf dat de MKB bovenaan in Google brengt door middel van dezelfde technieken die Mediamarkt en CoolBlue voorheen gebruikt hebben.

XESUS is het enige bedrijf dat No Cure No Pay levert, €0 aan opstartkosten aan de klant doorberekent en altijd gratis advies geeft aan iedere ondernemer. 

Welke diensten levert Xesus?

Resultaat op basis van No Cure, No Pay.

Wij brengen uw website bovenaan in Google voor een 70% goedkoper tarief dan onze concurrent. Wilt u weten hoe wij dit doen voor uw bedrijf?
Meld u direct aan voor onze 7-daagse gratis proefversie, waarin wij u precies uitleggen voor welke zoekwoorden wij uw website zullen optimaliseren en welke SEO stappen uitgevoerd moeten worden om uw website bovenaan in Google te plaatsen.

Wat zijn de voordelen om SEO door Xesus te laten uitvoeren?

Prijs-kwaliteitverhouding is het beste bij Xesus.

  • Goedkoper dan betaalde advertenties.
  • Uw domeinnaam wordt meer waard.
  • Genereer leads online door middel van uw website.
  • Werf meer klanten doordat uw bedrijf online gevonden wordt.
  • Meer dan 200 bedrijven, groot en klein, worden vaker online gevonden door XESUS.
  • XESUS maakt gebruik van de zelfde SEO marketing technieken die Coolblue en Bol.com ook gebruiken.

Wat is het doel van Xesus?

Ondernemers de mogelijkheid geven om tegen een eerlijk tarief ook online gevonden te worden.

Bij ons betaalt u een klein bedrag per maand en wij berekenen geen opstartkosten door aan de klant terwijl wij die zelf wel hebben. Daarbij leveren wij ook No Cure No Pay wanneer het gewenste resultaat dat afgesproken is niet behaald wordt. Wij storten dan het geld terug op uw rekening, dus de klant ontvangt altijd resultaat.

Onze concurrenten daarentegen berekenen €500 voor het onderhouden van een SEA campagne met nog eens €399 aan advertentiekosten en daarbovenop opstartkosten van €250. Zij leveren geen No Cure No Pay en hoogstwaarschijnlijk ontvangt u geen resultaat omdat ze alleen maar extra uren willen maken.

Voor welke bedrijven is SEO belangrijk?

Onze diensten zijn een must voor de MKB’ers en kleine ondernemers.

Het maakt niet uit of u een website of webshop heeft, het is altijd belangrijk om online gevonden te worden. Doordat uw online vindbaarheid vergroot wordt zult u in contact komen met meer potentiële klanten wat op de lange termijn in meer omzet zal resulteren.

Ik wil gebruik maken van XESUS maar ik heb geen geld!

Wij helpen de kleine ondernemers ook!

Voor de kleine ondernemer die het niet breed heeft leveren wij onze SEO diensten ook grotendeels gratis uit goodwill.

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Neem contact met ons op via de contactgegevens hieronder en wij zullen uw aanmelding in behandeling nemen.

U zult een account krijgen tot ons affiliate programma waardoor u uitbetaald kan worden aan de hand van de leads of u kunt Gratis SEO van ons ontvangen. Voor de algemene voorwaarden van ons affiliate programma kunt u contact met ons opnemen hieronder. 

Algemene beschrijving van het affiliate programma:
Kunt u ons aan een warme lead aanbevelen? Dan ontvangt u 1 maand gratis SEO van ons. Beveelt u ons aan 12 warme leads dan ontvangt u een heel jaar gratis SEO; op deze manier kan iedereen online beter gevonden worden en meer omzet genereren.

Meld u zich hieronder aan via de affiliate aanvraagknop

Affiliate programma

Neem contact op: bel ons op +31 6 190 70 57 54, app ons via Whatsapp of stuur een e-mail naar info@xesus.nl

Trainings video

Ontdek hoe XESUS uw website bovenaan in Google kan brengen en welke SEO technieken XESUS hiervoor gebruikt, bekijk onze trainings videos.

Gratis!

Begin nu: probeer onze 7-daagse gratis proefversie vandaag nog uit. Er zijn hiervoor geen contracten of credit cards nodig.